ARCHÍVUM

20 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Vészkijárat kamaszoknak és szülőknek

Kamasznak lenni nem könnyű! A látható és láthatatlan problémákról viszont muszáj lesz beszélni, ha ép ésszel meg akarod úszni! A Vészkijárat-könyvek segítenek neked abban, hogy megtaláld a hangod a legnehezebb témákban. Ezen az eseményen kiderítheted, mit tehetsz, ha rosszul érzed magad, vagy, ha valami furcsát észlelsz a környezetedben, sőt az is kiderül, miért vagyunk ennyire képmutatók!

OLVASS TOVÁBB

20 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Hogyan vegyük rá gyermekünket az olvasásra?

A mai világban annyi minden van, ami elvonja a gyerek figyelmét a könyvről, az olvasásról, hogy nem sok gyereknek van kedve olvasni. Pedig ez fontos. A Delina.hu remek tanácsokat ad, amely révén a te gyermeked is szeretni fog olvasni.

OLVASS TOVÁBB

20 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

10 jel, ami “lebuktat”, hogy anya vagyok

“A napom eleje és vége a családom körül forog. De a köztes időben egyedül vagyok, dolgozom (más néven: feltöltődöm). Otthon hagyhatom a plüssállatokkal teli hátizsákot, magassarkú cipő is szóba jöhet, nem kell százfelé figyelnem, nem kell egész úton magyaráznom – egészen szokatlan. Egyik alkalommal eltűnődtem, hogy még így, “civilben” is vannak olyan jelek, amik biztosan elárulják: anya …

OLVASS TOVÁBB

20 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Apa mesél – Kádár Annamária és Víg Balázs az apa-sorozatban

A Családbarát Újbuda Program keretében, a Felelős Szülők Iskolája szervezésében zajló öt alkalomból álló, ingyenes programsorozaton minden alkalommal új megközelítésből tárgyalják az apai szerepeket. A második előadást Kádár Annamária, meseterapeuta tartja március elsején. Az azt követő kerekasztal-beszélgetésen Víg Balázs kortárs gyermekkönyv írót kérdezi majd Tibenszky Moni Lisa, a program háziasszonya. Velük beszélgettünk.

OLVASS TOVÁBB

20 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Az apaság hamuba sült első pogácsája

Újbuda lett “az apaság ringató bölcsője”! A Felelős Szülők Iskolája szervezésében egy családbarát, az apaság kérdéseit körbejáró előadássorozat indult el február 14-én, amely az apaság kérdését körbejárva segít megtalálni az elveszett „hamuba sült pogácsákat”. Amíg ugyanis az édesanyák kihívásaira koncentráltunk, az édesapák valahogy háttérbe szorultak, generációs elárvultság jellemzi a létüket. Következzenek a Mesekő Alapítvány vezetője, Polus Enikő …

OLVASS TOVÁBB

17 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Tartsuk életben az egyszervolt.hu oldalt!

A 2001 óta töretlen sikerrel működő egyszervolt.hu oldal a rajongóihoz fordult: “most a ti segítségetekre van szükségünk, hogy megújíthassuk a játékainkat és még több rajzfilmet készíthessünk nektek, ezért indítottuk útjára közösségi finanszírozási oldalunkat. Kérlek, támogassatok bennünket, hogy továbbra is színvonalas, minőségi oldalt tudjunk működtetni a gyerekeknek.”

OLVASS TOVÁBB

17 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Ötletek havas hétvégére Budapest környékén

Szombat estétől újra havazhat – hova induljanak a téli sportok szerelmesei Budapest környékén? Kézenfekvő választás Dobogókő és a Normafa – de mi van, ha már megteltek? Ötletek egy havas hétvégére a Pilisi Parkerdőből.

OLVASS TOVÁBB

16 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Hogyan lehet békés kapcsolatod a kamasz gyerekeddel?

A kamaszkor szülőnek és gyereknek egyaránt nehéz. Hogyan tehető könnyebbé ez az időszak? Kilenc tanácsot gyűjtött össze a Családinet.hu oldala.

OLVASS TOVÁBB

16 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Apa mesél – folytatódik az Apa-sorozat

Nagy sikerrel indult útjára a Családbarát Újbuda Program és a Felelős Szülők Iskolája közös előadássorozata, amely az apák családban betöltött szerepével foglalkozik. A február 14-én megtartott előadáson Böjte Csaba testvér több mint háromszáz fő előtt tartott beszédében a bizalmat, a megerősítést és az egymásra figyelés fontosságát hangsúlyozta. Az öt alkalomból álló, ingyenes programsorozat második előadását Kádár Annamária meseterapeuta tartja …

OLVASS TOVÁBB

15 feb · Puskás Zsuzsa · Nincs hozzászólás

Hollywoodi mesék felemelő apa-gyerek pillanatai

Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a mozi világában egyaránt vannak telibe talált és kevésbé sikerült párbeszédek és apa-gyerek kapcsolatok. Igaz ez az elmúlt évtizedek Disney-, Pixar- és Dreamworks-meséire is, melyeket az ezredfordulós generációk nagy része fejből idéz. Nagyvonalú bólintással ismerjük el, hogy animációs filmnek hajlékonyabb szívvel bocsátjuk meg a bögrére nyomtatható egyszerűséget, és valljuk be, hogy Mufasa, Pizsi …

OLVASS TOVÁBB

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bankkártyás fizetés

Szolgáltató: CIB Bank Zrt.
cib_logo_30px

Elfogadott kártyák:
kartyalogok_30px

Vásárlói tájékoztató | GY.I.K.

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12