ARCHÍVUM

20 aug · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Sportágbörze Óbudán szeptember 14-én

Szeptember 14-én, csütörtökön rendezik az Óbudai Sportágbörzét, ahol a sportbemutatókon az érdeklődők aktív részesei lehetnek a programoknak, kipróbálhatják a sporteszközöket, a sportágakat, így pozitív sportélményeket szerezhetnek.

OLVASS TOVÁBB

20 aug · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Egy kupac kufli

Augusztus 17-től látható a magyar mozikban az Egy kupac kufli című animációs film. A film főszereplői a kuflik… Hogy micsoda? Van, aki nem tudja, hogy mi az a kufli?! A főcímdalból minden fontos kiderül róluk: „Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli, ezt mondogasd! Pattognak, mint egy labda, ugrálnak, mint egy bolha. Színesek és …

OLVASS TOVÁBB

20 aug · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Felkészülés az új tanévre, 9 lépésben – Diákoknak

Újabb tanév közeleg, itt van tehát az ideje, hogy megkezdd az előkészületeket az iskolába való visszatérésre. 9 tipp a pánik elkerülése, de főleg egy fantasztikus tanévkezdés érdekében.

OLVASS TOVÁBB

20 aug · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Sportlélektani eszközökkel (elsősorban) a belső sikerekért

Mitől lesz igazán hatékony a mentális felkészülés? Mi a siker, a kudarc, és mindezek elviselésének titka? Hogyan küzdjünk meg a versengés okozta nyomással? Hogyan hozhatjuk ki magunkból a legjobbat? Hogyan motiváljuk saját magunkat? Szülők, nevelési szakemberek, edzők, vállalkozók és iskolakezdők, figyelem: itt egy remek sportlélektani képzés – nemcsak sportolóknak!

OLVASS TOVÁBB

20 aug · Király Eszter · Nincs hozzászólás

A színház égisze, s a szabad ég is

Nemrég itt írtunk arról, miért érdemes a szünidő programjaiba szilárd támaszként illeszteni a világot jelentő deszkákat. Most újabb lehetőség nyílik a képzelet és a színjáték szabadon engedésére: augusztus 26-27-én is vidám gyerekelőadások várják a családokat a Városmajorban és a Margitszigeten. Ez a hétvége lehet a vakáció mesés fináléja.

OLVASS TOVÁBB

17 aug · webmaistro · Nincs hozzászólás

Kerekedik az őszi Kerekdomb Fesztivál palettája – interjú Szabó Rékával

Ringató foglalkozás, gyermekkoncertek, mesterségbemutató, játszóház, Ludas Matyi Futam, filmvetítés és még sok hasonló kulturális, zenei, turisztikai, gasztronómiai élményben részesülhetnek azok, akik szeptember 8-10. között Tállyára látogatnak a  programjaira. Szabó Rékával, a Kerekdomb Fesztivál produkciós vezetőjével beszélgettünk az összművészeti hétvége családbarát jellegéről, érdekességeiről, a névválasztásról, hagyományőrzésről és a széles, gyerekeknek szóló programpalettáról.

OLVASS TOVÁBB

17 aug · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Tizenéves fiúk és a gépezés – 10 megállapodás az egészséges egyensúlyért

Nemrégiben egy 15 éves fiú mamája jött oda hozzám és egy gyakran feltett kérdésre várta a választ: „Honnan tudjam, hogy a fiam játékszenvedélye már túlzás-e, illetve káros-e?”

OLVASS TOVÁBB

17 aug · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Neked elmondták gyerekkorodban, hogy miért állj egyenesen?

Te mit mondasz a gyermekednek, ha látod, hogy ferdén áll vagy ferdén ül, vagy csak az egyik vállán hordja az iskolatáskát? És tudod, hogy ennek milyen következményei lehetnek?

OLVASS TOVÁBB

16 aug · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Tanítsd meg a gyerekednek 8 lépésben, hogyan szeresse magát

Egy gyakorló édesanya írta le tapasztalatait arról, ő hogyan tanította meg a gyerekeinek, hogy szeressék és tiszteljék magukat, s bánjanak a testükkel úgy, mint a legbecsesebb kincsükkel, amelyben a lelkük lakik, és ami egy életen át szolgálja őket – olvasható az NLCafén megjelent cikkben.

OLVASS TOVÁBB

14 aug · szandi · Nincs hozzászólás

Sporttal a gyorsabb gondolkodásért, a jobb iskolai eredményekért – válasszunk sportágat gyermekünknek a sulikezdésre!

Jó ideje tudjuk, hogy kisgyermekkorban a mozgás fejlődése elválaszthatatlan és elengedhetetlen részét képezi a gondolkodásfejlesztésnek. Ahogyan pedig felnőnek a csemeték, megtanulnak járni, egyensúlyozni, óvodás kortól kezdve a különböző sportok által fejleszthetjük tovább mozgásos képességeiket, amik hozzásegítik őket az agyféltekék közötti gyorsabb átváltáshoz, a gyors idegpályák kialakításához, a gondolkodás gyorsaságának fejlesztéséhez. A gyermekünk életkorának és adottságainak …

OLVASS TOVÁBB

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bankkártyás fizetés

Szolgáltató: CIB Bank Zrt.
cib_logo_30px

Elfogadott kártyák:
kartyalogok_30px

Vásárlói tájékoztató | GY.I.K.

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12