ARCHÍVUM

26 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

Majálisok és más családi programok a hosszú hétvégére

Napsütést és esőt is jeleznek a hosszú hétvégére – összegyűjtöttünk néhány szabadtéri és beltéri programot május 1-re és a négynapos ünnepre.

OLVASS TOVÁBB

26 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

5+1 tipp érettségire készülőknek

Idén május 7-én, a magyar írásbelivel veszi kezdetét az érettségi szezon, vagyis alig néhány hét maradt hátra a középiskolásoknak a felkészülésre. A Perfekt Zrt. oktatási szakértője tippekkel segít a Csaladhalo.hu oldalon, hogy a tanulás biztosan meghozza a várt sikereket.

OLVASS TOVÁBB

26 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

Mire tanít a zsebpénz?

A zsebpénz jó eszköz arra, hogy a gyerek megtanulja a pénz megszerzését, beosztását, megtakarítását és gyarapítását. De hogyan érdemes adnunk és mennyi legyen?

OLVASS TOVÁBB

25 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

Rossz hír az éjszakai kütyüzésről

A digitális készülékek éjszakai használata rossz hatással van a gyermekek alvási szokásaira, és károsítja mentális egészségüket – közölték ausztrál kutatók.

OLVASS TOVÁBB

25 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

Mit tegyünk, ha a gyermekünk nem szeret autózni?

Alapvetően kétféle csecsemő van a világon: aki imád autózni, és aki szívből gyűlöl. Amelyik szeret, azzal nincsen gond. De egy üvöltő babával utazni balesetveszélyes is lehet, amellett, hogy rossz élmény gyermeknek és szülőnek egyaránt.

OLVASS TOVÁBB

25 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

Így hat a gyerek életére, ha kimutatod a szeretetedet

Egyre több szakértő szerint fontos, hogy élénken kimutassuk a szeretetünket gyermekünk felé. Hangsúlyozzák, hogy milyen nagy hatással lehet az egész életére, intelligenciájára, felnőttkori viselkedésére, ha szeretgetésben, babusgatásban gazdag gyerekkora volt.

OLVASS TOVÁBB

24 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

Megfigyelik a gyerekeinket, de van ellenszer

Világszerte több ezer mobiltelefonos applikáció gyűjt adatokat a gyerekektől a szüleik engedélye nélkül – derítette ki egy amerikai vizsgálat. Az InfoRádiónak nyilatkozó kiberbiztonsági szakértő szerint az Európai Unió új adatvédelmi rendelete részben megoldja ezt a problémát.

OLVASS TOVÁBB

24 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

Tűzoltó, katona, szoftverfejlesztő

A jelen és a jövő szakmáit bemutató, ingyenes gyerekkönyvet jelentetett meg az NNG Varró Dani verseivel és Baranyai (b) András rajzaival.

OLVASS TOVÁBB

23 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

Hologramos állatok a lombkorona-tanösvénynél

Újításokkal, egyedi élményelemekkel bővítette az Ipolytarnóci Ősmaradványok turisztikai kínálatát a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a 2018-as szezonra: megújult a lombkorona-tanösvény és hologramos vetítésen elevenednek meg az ősállatok az ősi lábnyomoknál.

OLVASS TOVÁBB

23 ápr · Zsuzsi · Nincs hozzászólás

A kütyük irányítanak?

Az emberek legtöbbje már-már a függőség határán van, ha a mobiltelefon használatát nézzük. Az Egyesült Királyságban készült felmérés szerint a helyiek kétharmada nyúl túl sűrűn a kütyüjéhez. Pedig számtalan fájdalommentes megoldás létezik a kötődés csökkentésére.

OLVASS TOVÁBB

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bankkártyás fizetés

Szolgáltató: CIB Bank Zrt.
cib_logo_30px

Elfogadott kártyák:
kartyalogok_30px

Vásárlói tájékoztató | GY.I.K.

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12