ARCHÍVUM

26 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Mozaik Múzeumtúra Roadshow – Szolnok

A Mozaik Múzeumtúra Roadshow következő, negyedik állomása Szolnok! A Tisza-parti városban sokszínű programokon vehetnek részt az érdeklődők: lesznek rendhagyó tárlatvezetések, ismeretterjesztő előadások, de nem lesz hiány színpadi produkciókból sem!

OLVASS TOVÁBB

26 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Új lehetőség, „friss íz” a magyar zeneoktatásban

A Filharmónia Magyarország és az EGT Alapok együttműködésével létrejött Korunk Zenéje – Zene lábainknak! oktatási modul-kísérlet a köznevelésben tanuló gyerekek számára hozza közel a komolyzenét a kortárs zene, tánc és mozgásművészet eszközeivel. Április 25-én Pécsett bemutatták a projektet, és egyben azt a pedagógiai modult, amely egy fél éves műhelymunka eredményeként állt össze.

OLVASS TOVÁBB

24 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Kerekdomb Fesztivál: kultúra, sport és borpiknik a Tokaji borvidéken

Tállyán, a Tokaji borvidék festői településén a tavalyi sikeres indulás után idén már két alkalommal – júniusban és szeptemberben – várja összművészeti hétvégére látogatóit a gyermekbarát Kerekdomb Fesztivál. A parasztházak és nemesi kúriák udvarait színházi előadások és kortárs költők töltik meg kultúrával: fellép Fábián Juli & Zoohacker, az Antonia Vai Band, Szabó Balázs Bandája, a …

OLVASS TOVÁBB

24 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Állati óvoda: április végéig lehet szavazni az alkotásokra

A Boomerang csatorna és a DIGI közös pályázatot hirdetett óvodai csoportok számára: nevezni bármilyen csoportos művészeti alkotással lehetett, aminek a témája a ”Állati óvoda”. A közönségszavazás már javában zajlik, a főnyeremény egy 350.000 Ft értékű közösségi tér-kifestés. Ismerd meg a legszebb, legbarátságosabb állati ovikat és szavazz!

OLVASS TOVÁBB

21 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Éld túl az iskolát ! – megjelent Jocó bácsi világa 2.0

A tetkós történelem tanár, Balatoni József, alias Jocó bácsi, akit az ország legnépszerűbb pedagógusa címmel illetnek ismét írásra adta a fejét. Április 22-én lát napvilágot második könyve Jocó bácsi világa 2.0. címmel.  A csokorba szedett sztorik átnyúlnak az iskola kapuján, sőt ott kezdődnek csak igazán.

OLVASS TOVÁBB

20 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Max Planck, a kvantumfizika és egy szelet szülinapi kultúrtorta

Max Planck, a német fizikus a villanykörtét szerette volna tovább fejleszteni, mikor rátalált a kvantumfizikára, melyért megkapta a Nobel-díjat. Tudd meg, hogyan fejlődik ma a kvantumfizika, hogyan kapcsolódik a madarak vándorlásához, vagy szaglásunkhoz. Valóban közel járunk hozzá, hogy megértsük az univerzum legnagyobb titkait? Kapcsolj a Da Vinci Learningre és tudd meg magad, Max Planck születésnapján …

OLVASS TOVÁBB

20 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Föld, ez a Te napod!

Április 22-e világszerte kicsiny bolygónk, a Föld napja. Az „ünnepeltre” ilyenkor kiemelt figyelem jut, de minden esztendőben rájövünk, hogy közös otthonunk minden napos törődést igényelne. Szerencsére már apró cselekedetekkel is rengeteget tehetünk élő környezetünk védelméért, embertársaink, az állatok, a növények és a természet egészének megőrzéséért. Erre hívja fel a figyelmet a Da Vinci Learning csatorna …

OLVASS TOVÁBB

19 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Flow-élmény, egyenesen a belső páholyunkból

Évnyitó, évzáró, szünetek, rokonlátogatás, osztálykirándulás, egy váratlan betegség, egy külföldi tanulmányút, egy edzőtábor, egy munkaprojekt, derült égből egy defekt… A család a nagy nyüzsgésben egy-egy koncertre még csak eljut, de hogy férhetne bele a hétköznapokba egy kötöttségekkel járó, tervezést igénylő hangversenysorozat? A Pannon Filharmonikusok idén is jó okot szolgáltat arra, miért érdemes a legspontánabb, legkaotikusabb …

OLVASS TOVÁBB

19 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Tanulhatunk a gyerekeinktől

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy gyermekeink csak kicsik, és nem tehetetlenek. Lehetnek remek ötleteik is, amelyekre mi, a tapasztalt, sokat tudó felnőttek nem is gondolnánk.

OLVASS TOVÁBB

19 ápr · Király Eszter · Nincs hozzászólás

Szent György-napi Sárkányos Mesenap

Az Úr 2017. esztendejében, Szent György havának 22. napján Ég és Föld, Múlt és Jövő eggyé válhat Te általad! Április 22-én rendezik ugyanis a 16. Sárkányos Mesenapot a Sárkányos Gyerekkönyvtárban, melyen egy középkori királyi udvarba repítenek, és a gyerekek találkozhatnak hercegnőkkel, lovagokkal és a furfangos udvari kancellárral.

OLVASS TOVÁBB

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bankkártyás fizetés

Szolgáltató: CIB Bank Zrt.
cib_logo_30px

Elfogadott kártyák:
kartyalogok_30px

Vásárlói tájékoztató | GY.I.K.

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12