Ha nem veszem meg az ovis fotózás képeit, nem vagyok jófej anyuka?

Ha nem veszem meg az ovis fotózás képeit, nem vagyok jófej anyuka?

Akinek van óvodás gyereke, az a bárányhimlő, a hajtetű és a tízórai fogalmakon kívül bizonyára találkozott már az egyéni- és csoportfotózás egyedi jelenségével is. Mert ki ne akarna a gyerekéről profik által készített képeket, legalább most nem fog grimaszolni és elrohanni, nekünk úgysem sikerül a mobillal soha egy éles fotót csinálni, ezeket meg mindjárt kulcstartóra, bögrére vagy képkeretbe is tehetjük. Mégpedig akciósan, mert ez a szó még mindig pupillatágulást okoz kis hazánkban. A családháló.hu cikke.

Forrás: flickr.com

Forrás: flickr.com

Ami nekem sosem tetszett a fotózással kapcsolatban, hogy az oviban sosem tudtuk előre, hogy jönnek a fényképészek. A gyerek meg délután azzal jött haza, hogy bent volt ma két bohóc (???) és pillangókat meg csillámporos-tündéres-pókemberes dolgokat festettek az arcukra és aztán szépen kellett állni meg ülni, és ha valaki nem viselkedett szépen, azt a bohócbácsi / -néni leszidta!

Mondjuk azt nem értettem, hogy miért kell bohóccal riogatni a gyerekeket. Én még nemigen találkoztam olyannal, aki tényleg vicces lett volna, nekem mindig inkább ijesztőnek hatottak az idétlen ruhájukban meg a nagy orrukkal, azt pedig elképzelni sem tudom, mennyire rémisztő lehet egy kisgyereknek, aki azzal szembesül, hogy a mézes-mázos bohócbácsi / – néni egyszer csak KIABÁLNI kezd, mert ő nem állt egyenesen, vagy nem mosolygott úgy, ahogy kellene.

Olvass tovább, a teljes cikk elérhető itt.

Forrás: http://csaladhalo.hu/velemenyek/ha-nem-veszem-meg-az-ovis-fotozas-kepeit-nem-vagyok-jofej-anyuka/

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12