Szóló szőlő…; Erdők könyve, Fehérlófia – A legjobb nyári gyerekszínházi programok minden vasárnap

Szóló szőlő…; Erdők könyve, Fehérlófia – A legjobb nyári gyerekszínházi programok minden vasárnap

Még mindig, egészen augusztus végéig tart a Városmajori Szabadtéri Színpad közkedvelt gyerekszínházi sorozata, mely tizenkét héten keresztül minden vasárnap délelőtt számos izgalmas történettel, könyvekből jól ismert figurákkal és tanulságos mesékkel várja a színházzal ismerkedő korosztályt.

Több mint ezer kis érdeklődő kapott már ízelítőt a Városmajori Szabadtéri Színpad teljes nyáron át tartó gyerekszínházi matinésorozatból az első előadások során, és abból, hogy miért érdemes színházi élménnyel dúsítani a nyári szünet napjait.

Legközelebb július 16-án-án a Szóló szőlő, csengő barack, mosolygó alma című zenés mesejátékával találkozhatnak kicsik és nagyok, majd július 23-án az Erdők könyve című bábelőadás során tudhatunk meg varázslatos titkokat az erdők mélyén rejtőző lényekről. A hónap utolsó vasárnapján a BonBon Matiné hozza el egy különleges kortárs zenei feldolgozásban az egyik legrégebbi magyar népmesét, a Fehérlófiát.

A Városmajori színpad matinésorozata mellett érdemes kilátogatni a Margit-szigetre is, aminek zöld lombjai alatt minden szombaton Interaktív meseszínpad szolgáltat a legkisebbeknek ingyenes bábelőadásokat, játékokat és kézműves foglalkozásokat, vasárnaponként pedig a Margit-romoknál várják a nagyobbakat reneszánszkori játékokkal, koncertekkel és hangszerbemutatókkal.

Az előadások 10.30-kor kezdődnek.

További információk: www.szabadter.hu/gyerekeloadas

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12