A Fogmanó meséje – pályázat óvodáknak

A Fogmanó meséje – pályázat óvodáknak

Messze-messze innen, az Üveghegyen túl, ott ahol a Kurtafarkú malac túr, még egy kicsit azon is túl, lakik a Fogmanó. De talán nem is olyan távol él ez a huncut Manó… hiszen néha ellátogat hozzánk is és segítségül hívhatjuk őt, hogy megtaníthassuk a gyerekeknek a fogakról való alapos gondoskodást. A sokszor emlegetett Fogmanó, akivel a gyerekek képzeletükben találkozhatnak, most az ő meséik által meg is elevenedhet mindannyiunk számára! Ehhez mindössze a gyerekek határtalan képzelőerejére, a bennük lapuló alkotni vágyásra és a kreatív kifejezés csodálatos képességére van szükség!

forrás: pixels.com

forrás: pixels.com

A Gondolkodj Egészségesen! Program és a Lacalut fogvédő család hirdette meg „A Fogmanó meséje” című meseíró pályázatot, mellyel szeretnék felhívni a figyelmet a kisgyermekek és szüleik figyelmét a száj- és fogápolás fontosságára, egyúttal a mese és a közösségben való együttes alkotás személyiségfejlesztő hatására.

A feladat: a pályázat címének megfelelő rövid mese megalkotása illusztrációkkal. A legjobbakra értékes tárgyi nyeremények várnak, a győztes csoport pedig állatkerti kirándulást nyer! A neves zsűritagokon kívül a “rajongótáborok” is szerepet kapnak, lesz közönségdíj is. Nevezési határidő: 2017. február 13.

Részletek és jelentkezés: http://gondolkodjegeszsegesen.hu/fogmano/

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12