A Fogmanó meséje – pályázat óvodáknak

Messze-messze innen, az Üveghegyen túl, ott ahol a Kurtafarkú malac túr, még egy kicsit azon is túl, lakik a Fogmanó. De talán nem is olyan távol él ez a huncut Manó… hiszen néha ellátogat hozzánk is és segítségül hívhatjuk őt, hogy megtaníthassuk a gyerekeknek a fogakról való alapos gondoskodást. A sokszor emlegetett Fogmanó, akivel a gyerekek képzeletükben találkozhatnak, most az ő meséik által meg is elevenedhet mindannyiunk számára! Ehhez mindössze a gyerekek határtalan képzelőerejére, a bennük lapuló alkotni vágyásra és a kreatív kifejezés csodálatos képességére van szükség!

forrás: pixels.com

forrás: pixels.com

A Gondolkodj Egészségesen! Program és a Lacalut fogvédő család hirdette meg „A Fogmanó meséje” című meseíró pályázatot, mellyel szeretnék felhívni a figyelmet a kisgyermekek és szüleik figyelmét a száj- és fogápolás fontosságára, egyúttal a mese és a közösségben való együttes alkotás személyiségfejlesztő hatására.

A feladat: a pályázat címének megfelelő rövid mese megalkotása illusztrációkkal. A legjobbakra értékes tárgyi nyeremények várnak, a győztes csoport pedig állatkerti kirándulást nyer! A neves zsűritagokon kívül a “rajongótáborok” is szerepet kapnak, lesz közönségdíj is. Nevezési határidő: 2017. február 13.

Részletek és jelentkezés: http://gondolkodjegeszsegesen.hu/fogmano/

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bankkártyás fizetés

Szolgáltató: CIB Bank Zrt.
cib_logo_30px

Elfogadott kártyák:
kartyalogok_30px

Vásárlói tájékoztató | GY.I.K.