Kuckózz be a Puskin moziba!

Kuckózz be a Puskin moziba!

A korábbi szezonokhoz hasonlóan ismét izgalmas választék várja a kuckósokat. Folytatódik a Legkisebbek mozija, ahol gyermekbarát körülmények között vetítenek klasszikus mesefilmeket és ismét vendégül láthatják az olyan nagy kedvenceket, vissza-visszatérő barátokat, mint például Gryllus Vilmos, Kolompos vagy a Kaláka.

Forrás: kucko.puskinmozi.hu

Forrás: kucko.puskinmozi.hu

A programok között kiemelt helyet foglalnak el azok a gyerekfilmek, amelyek kifejezetten a legkisebb korosztály számára készültek. A vetítések is az ő igényeiknek megfelelően zajlanak: gyermekbarát környezetben (csökkentett hangerő, kis jelzőfény) nyitott ajtók mellett, biztosítva így, hogy a vetítés alatt bármikor ki lehessen jönni. A Puskin kuckó azonban nem csak moziként működik: a filmek mellett rendszeresen tartanak bábszínházi előadásokat, koncerteket és egyéb gyermekprogramokat.

A régi barátok mellett újakat is köszönthetünk e félévben: itt tartja lemezbemutató koncertjét a Belvárosi betyárok és interaktív koncertet ad az Eszter-lánc mesezenekar is. A Puskin Kuckóban a koncertek és a változatos vetítések mellett természetesen visszatérnek a mindenki által kedvelt bábelőadások is. A Nefelejts bábszínház elhozza Kippkoppot, Boribont és Rémusz bácsi meséit, érkezik a Fabula bábszínház Mazsolával és Brumival, valamint az Ametist bábszínház A rút kiskacsa történetével.

A Kuckó 2017. január 7-től május 28-ig várja a látogatókat.

Részletes program és jegyvásárlás: http://kucko.puskinmozi.hu/

Kövesd a Kuckó Facebook-oldalát is!

Forrás: port.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12