Indul a Szabó Magda olvasóverseny

Indul a Szabó Magda olvasóverseny

A fiatalkor felejthetetlen olvasmányaira, izgalmas feladatokra, heteken átívelő irodalmi kalandozásra, sok-sok élményre és persze értékes nyereményekre számíthat az az iskolás, aki veszi a bátorságot és benevez a 2017 februárjában induló Szabó Magda olvasóversenyre. Egyénileg, csapatban, 3. osztályostól érettségiző korban lévőkig bárki nevezhet, a lényeg, hogy lelkes könyvbúvár legyen.

Szerencs Éva mint Vitay Georgina az Abigél c. filmben

Szerencs Éva mint Vitay Georgina az Abigél c. filmben

Mi már tudjuk, milyen bátor Amalfi kapitány, hogyan élhet egy tündér kisfiú (mit kisfiú, királyfi!) emberszívvel, milyen orvosságra talál Valentin, kicsoda is valójában Emerenc és mi a titka az Abigél-szobor csodáinak. Szabó Magda örökzöld történeteiben barangolni, kedves szereplői között otthon érezni magunkat életre szóló élmény kicsiknek-nagyoknak.

 

 

 

 

A levelezoversenyek.hu által meghirdetett olvasóverseny célja, hogy a gyerekekkel is megismertesse Szabó Magda

Szabó Magda

Szabó Magda

világát, és szórakoztató időtöltést biztosítson az olvasni szeretőknek. A 3-4. osztályosok a Tündér Lala, 5-6. évfolyamba járók a Sziget-kék, a hetedik-nyolcadikosok az Abigél, míg a középiskolások Az ajtó című regényekben merülhetnek el. Olvasónaplót mindenkinek kell készíteni, de a 3 fordulós verseny minden szakaszában postafordultával érkeznek majd az újabb érdekes és kreativitásra ösztönző feladatok.

A verseny menetéről, a nevezésről és a díjazás részleteiről minden információ megtalálható a részletes versenykiírásban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12