Farsang a Minimax Gyerekhajón az Apacuka Zenekarral

Idén is folytatódnak a Minimax gyerekhajó bolondos vasárnapjai a Duna hullámain.
Farsangi bulival készülünk február 19-én 10 órás kezdéssel a Batthyányi tér 2-es kikötőjéből induló Táncsics hajón.
Sok-sok játékkal, tánccal, arcfestéssel, tombolával, zumbával, csupa mókával és kacagással várunk Benneteket, az Apacuka együttes és Pici Cica társaságában.
Ezen a napon felejtsétek el, hogy kik vagytok! Inkább azon törjétek a buksitokat, hogy kik lehettek! Biztos Te is kitaláltad már, hogy mi szeretnél lenni idén a farsangi buliban. Valósítsd meg vágyadat! A hercegnőktől és tündérektől kezdve, a mesebeli lényeken és állatokon keresztül, egészen a rendőrökig és szerelőkig nagy szeretettel várjuk a jelmezek változatos skáláját. Nézzetek ki csinosan, vagányul, cukin vagy akár rémisztően és legyetek gazdái a farsangi vasárnapotokat megörökítő képnek, mellyel a későbbiekben értékes nyereményekkel gazdagodhattok.
Ne feledkezzetek meg szüleitekről sem! A farsang mindenkié, nem lehet elég idős hozzá senki. Anyu és Apu is biztos szeretne, egy napra valaki mássá válni. Találjatok ki közösen Nekik is valami izgalmas, vicces, akár páros és családi jelmezt is, amivel feldobhatjátok a bulit. A családos jelmezesek a jelmez versenyen ajándékot kapnak!

A hajóra szóló jegyértékesítés a jegy.hu oldalon vagy rendezvény előtt a helyszínen történik.
Információ: info@gyerekhajo.hu vagy 70/8669066
Gyertek el és bulizzunk közösen egy hatalmasat!
Jó,jó,jó Minimax hajó

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bankkártyás fizetés

Szolgáltató: CIB Bank Zrt.
cib_logo_30px

Elfogadott kártyák:
kartyalogok_30px

Vásárlói tájékoztató | GY.I.K.