Héjja Edit, pszichopedagógus, nevelési tanácsadó

Héjja Edit, pszichopedagógus, nevelési tanácsadó

Héjja Editszakterületek: magatartás-, és viselkedésproblémák kezelése, képességfejlesztés

Héjja Edit vagyok gyógypedagógus, pszichopedagógus, valamint két gyermek édesanyja, Barnabás (2003.), Nóri (2005.).

1999.-ben végeztem a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán, ezt követően az ELTE-BTK Speciális Pedagógia szakán.

Dolgoztam magatartás-, és viselkedésproblémás gyerekekkel, végeztem általános képességfejlesztést 1-8 éves korig.

Gyermekeim születése előtt 4 évig dolgoztam egy kiemelkedő budapesti játszóházban, ahol az egyszerű tanácsadástól a terápiákon át a legváltozatosabb módon nyújtottam segítséget a családoknak.

Jelenleg képességfejlesztő csoportokat tartok 3 évnél kisebb gyerkőcöknek és több,  mint 3 éve mama csoportot vezetek, ahol a nevelés szépségeiről és nehézségeiről beszélgetünk. Weboldalamon több mint 20 cikkel, apróbb trükkökkel, otthon is kipróbálható tesztekkel, és ingyenes tanácskérő lehetőséggel segítem a gyermekeket nevelő családok életét.

Egyre bővülő szakmai tudásom igyekszem minél több módon átadni a szülőknek: egyéni konzultáció és életvezetési, nevelési tanácsadás formában. A gyermekek viselkedési problémáját játékterápiával kezelem. Az utóbbi években kitanultam a felnőtt pszichológia rejtelmeit, így önismereti konzultációkkal is segítem a szülők nem mindig könnyű életét.
Munkám során a családot egységes egésznek tekintem, ezért a konzultációk, és terápiák során a teljes család áll a figyelmem középpontjában.

Eddigi tapasztalatom és két gyermekem nevelése nyomán úgy gondolom, a szülő ért a legjobban a gyermekéhez.  Problémák esetén az én feladatom pedig az, hogy a családdal együttműködve találjuk meg a gyermek és a szülők számára a legmegfelelőbb megoldást.

Héjja Edit

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12