Énekel a világ! Csatlakozzatok hozzá!

Énekel a világ! Csatlakozzatok hozzá!

Csatlakozzatok a 2017. december 15-én, pénteken 18.00 órakor kezdődő Énekel a világ!  kezdeményezéshez! A Hírös Agóra Nonprofit Kft. KODÁLY NYOMÁBAN címmel a Kodály-év alkalmából országos játékot hirdetett, melynek keretében dalolni hívják az egész országot. Legyetek minél többen, akik akár egyénileg, akár kórusban egyszerre, egy időben, a világ számtalan pontján ugyanazt a Kodályhoz köthető két dalt, a Röpülj pávát és A juhászt éneklik majd.


Ugyanezen a napon, december 15-én kerül sor a Kodály nyomában! játék díjátadójára is a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban, ahol több, mint 1000 gyermek és felnőtt énekel majd együtt. A kórusokat Durányik László vezényli, akit az esemény alatt élőben követhettek a honlapon. Így válik lehetővé, hogy – bár különböző helyeken lesztek – mégis együtt tudtok majd énekelni a kecskemétiekkel, és ily módon mindazokkal, akik a világ számos pontján ugyancsak csatlakoznak a felhíváshoz.

Azért, hogy még vonzóbb legyen a részvétel, egy nyereményt is felajánlanak a szervezők: a regisztrált és résztvevő kórusok, illetve egyének közül sorsolással választanak egyet-egyet, akik egyhetes nyaraláson vehetnek majd részt a Hírös Agóra ifjúsági táborában Parádon, a Mátrában.

A feladat tehát a következő:

  • regisztráljatok itt az oldalon, majd ezekből a kottákból  készüljetek fel a két dalból.
  • 2017. december 15-én 18.00 órakor énekeljétek el velünk egyszerre a dalokat (követve a honlapunk közvetítését), a produkciót rögzítsétek videóra, és még aznap este küldjétek el nekünk az Énekel a világ YouTube csatornára. (Ennek a linkjét a regisztrációt követően elküldjük a további információkat tartalmazó levéllel együtt.)
  • Tarthattok élő facebook-közvetítést is, de ebben az esetben is kérjük, hogy töltsétek fel a rögzített anyagotokat az Énekel a világ YouTube csatornára.

Énekeljünk együtt! Regisztrálni ezen az oldalon lehet: http://www.kodaly.kjmk.hu/enekel.aspx

A kép forrása itt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12