Szorgalmas és Rest lány – interaktív mesejáték

Szorgalmas és Rest lány – interaktív mesejáték

Az RS9 Színházzal koprodukcióban készült mesejáték óvodás kortól szólítja meg a gyermekeket, akik a két leány vándorútjának aktív résztvevőivé válnak a közös dalolások segítségével és velük azonosulva jutnak el a szívet melengető feloldásig.

Zenés, interaktív mesejáték az RS9 színházban február 11-én, vasárnap.

A Formiusz Színházi Egyesület és az RS9 Színház előadása Kovács Éva Rebecca feldolgozásában megtartja a népmesei elemeket, használja azok szimbólumait, a rendező Csáki Rita egyszerű, tiszta formában, ötletes díszlet- és kellékhasználattal állítja színpadra a mesét, melynek szereplői karakteresen ábrázolják a két mostohatestvér figuráját.

Az előadás nagy erénye az interaktivitás, a gyermekek közösen énekelnek és verselnek a szereplőkkel, valamint a Mesélő – akiről az előadás végén derül csak ki, hogy ő valójában Tündér -, aki a nézőkhöz intézett kérdéseivel gördíti tovább az eseményeket.

Aki segít, azt megsegítik

A népmesék mindenkoron aktuális erkölcsi tanulságai finoman, az előadás szövetébe ágyazódva tanítja a kicsiket: a rest lány saját tapasztalatain keresztül jut el a felismerésig, hogy csak akkor várhat jutalmat, ha ő maga is megtanul önzetlenül adni. Aki segít, azt megsegítik, de ki csak kényeskedve átlép a másikon, bizony pórul jár és egyedül marad!

Szereplők: Málnai Zsuzsanna, Kovács Éva Rebecca, Álmosd Phaedra

Részletek itt.

Program időpontja:

2018. február 11. (vasárnap) 11:00-től 12:00-ig

Helyszín:

Helyszín: RS9 Színház,1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 9.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12