Grimaszk – A színháztábor

Grimaszk – A színháztábor

Légy Te is részese Magyarország első olyan színháztáborának, ahol a színjátszás nem csupán üres falak előtt zajlik! A tábor ideje alatt a jelentkező díszlet-,  jelmez- és kellékkészítők megalkotják azokat az elemeket, melynek segítségével a színjátszás igazi színházi élménnyé válik. Jelentkezz színjátszónak vagy díszlet-,  jelmez- és kellékkészítőnek!

Május 22-ig lehet jelentkezni a Grimaszk Színháztáborba, melyet június 19-15 között tartanak Tápiószőlősön. A színház világának minden aspektusát élményszerűen bemutató nyári foglalkozás valódi játszótér a kreativitásnak.

A tábor első felében a leendő színészpalánták próbálják a darabot, miközben a háttérben zajlik a díszlet-, jelmez-, kellék-, hang- és videó anyag készítése a rendelkezésre álló alapanyagokból. A második felétől megkezdődnek az összpróbák és a korrekciók, végül a remények szerint sikeres premier előadásokkal zárul a hét. ​Ezen kívül csapatépítő játékok és esti bográcsozások, sütögetések, filmvetítések színesítik a programot.

További részletek és jelentkezés a tábor honlapján.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12