Huszárlépésekkel a jövő bástyái felé

Huszárlépésekkel a jövő bástyái felé

Polgár Judit, minden idők legjobb női sakkozója hozta létre a Sakkpalota programot, melynek köszönhetően egész generációk sajátíthatják el a kreatív, dinamikus gondolkodást, ráadásul mindezt játékos, szórakoztató formában tehetik. A sakk már számos iskolában választható tantárgy – nem véletlenül.

Forrás: sakkpalota.hu

Forrás: sakkpalota.hu

A történelem egyik legősibb játéka: a jövő oktatási eszköze – olvashatjuk a sakkpalota.hu oldalon, és valóban: a sokoldalú és számos jótékony hatást kifejtő, képességek széles skáláját egyszerre fejlesztő táblajáték ma nélkülözhetetlenebb – és élvezetesebb! – , mint valaha. A díjnyertes Sakkpalota program egy új módszertan a képességfejlesztésre, a logikus és kreatív gondolkodás elősegítésére, a digitális korban nélkülözhetetlen készségek fejlesztésére. Sakkpalota tankönyvsorozat a kerettantervhez Sakkpalota címmel tartós kivitelű tankönyv és munkafüzet sorozat, valamint tanári kézikönyv is készült, kiegészítő eszközökkel, mozgásos játék leírásokkal, kereszttantárgyi hivatkozásokkal, és képességfejlesztő feladatokkal. Emellett sakkdal és sakkmese is segíti elkalauzolni a legkisebbeket a sakk világába.

A program bemutatkozó videója itt megtekinthető. Az oldalon szülők, pedagógusok is tájékozódhatnak a képzési lehetőségekről.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Felelős Szülők Iskolája Oktató és Szolgáltató Kft.
Székhely, számlázási cím: 1112 Budapest, Zólyomi út 47.
Iroda: 1023 Budapest, Frankel Leó utca 21-23., I. emelet 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 966630
Adószám: 23461176-2-43

info@felelosszulokiskolaja.hu
+36 20 358 66 12