Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves

Toszkán paradicsomleves

Elkészítés módja

Az olívaolajon megpirítjuk a lehéjazott, kockára vágott kenyeret, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát is. Felengedjük a paradicsomlével és a zöldségalaplével, sózzuk, borsozzuk. Amikor felforrt a levesünk és a kenyér megszívta magát, akkor összeturmixoljuk. A tejszínt és az apróra vágott bazsalikomot hozzáadjuk és végül a reszelt parmezánt. Összeforraljuk és kész is a gyors és egészséges zöldséglevesünk.

Toszkán paradicsomlevesBevásárlólista/Hozzávalók

  • 2 szelet kenyér
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • só, bors
  • 1 l paszírozott paradicsom, vagy passatta
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • 5 dkg pecorino sajt vagy parmezán
  • 1l zöldségleves
  • 2 dl tejszín
  • Felelős Szülők Iskolája

Felelős Szülők Iskolája

A Felelős Szülők Iskolája 2010 óta működő aktív szakmai és civil közösség, mely keretén belül az ideális gyermeknevelésre, az „elég jól” működő családra és a felelős szülői attitűdre keressük a válaszokat.

Tovább

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.