Torta Caprese

Torta Caprese

Torta Caprese

Elkészítés módja

Az étcsokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd a puha vajat a nyírfacukorral habosra keverjük és hozzáadjuk egyenként a tojásokat a felolvasztott étcsokoládét és végül a darált mandulát. 10 cm-es kis tortaformákba öntjük, és 180 C fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük. Fruktózból készült porcukorral tálaljuk.

Torta CapreseBevásárlólista/hozzávalók

  • 10 dkg cukormentes étcsokoládé 70 %-os
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg nyírfacukor
  • 2 tojás
  • 10 dkg darált mandula
  • Felelős Szülők Iskolája

Felelős Szülők Iskolája

A Felelős Szülők Iskolája 2010 óta működő aktív szakmai és civil közösség, mely keretén belül az ideális gyermeknevelésre, az „elég jól” működő családra és a felelős szülői attitűdre keressük a válaszokat.

Tovább

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.