Csokoládé felfújt

Csokoládé felfújt

Csokoládé felfújt

Az elkészítés módja

Az étcsokit vízgőz felett felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a vajat. Közben a tojásokat a nyírfacukorral fehéredésig verjük, majd összevegyítjük az olvasztott csokoládés vajjal. A mandulalisztet a szénhidrátcsökkentett lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük és végül óvatosan hozzáforgatjuk a csokis masszához. Kivajazott desszertgyűrűkbe vagy felfújtas tálkákba kanalazzuk és 200 C fokos sütőben mérettől függően 8-12 perc alatt megsütjük.

Csokoládé felfújt

Bevásárlólista/hozzávalók

  • 10 dkg cukormentes 70 %-os étcsokoládé
  • 10 dkg vaj
  • 2 tojás
  • 5 dkg nyírfacukor
  • 1 dkg kakaópor
  • 3 g sütőpor
  • 2,5 dkg mandulaliszt
  • 2,5 dkg szénhidrátcsökkentett liszt
  • Felelős Szülők Iskolája

Felelős Szülők Iskolája

A Felelős Szülők Iskolája 2010 óta működő aktív szakmai és civil közösség, mely keretén belül az ideális gyermeknevelésre, az „elég jól” működő családra és a felelős szülői attitűdre keressük a válaszokat.

Tovább

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.