Mango gyümölcs mousse

Mango gyümölcs mousse

Mango gyümölcs mousse

Elkészítés módja

A mangot megtisztítjuk aprítógépbe tesszük, majd a joghurttal, citromlével és a cukorral elkeverjük. A lapzselatinokat hideg vízbe áztatjuk, jól kicsavarjuk egy kis forró vízzel elkeverjük, és hozzáadjuk a mangos joghurthoz. A tejszínt felverjük és azt is hozzákeverjük. Poharakba öntjük és a hűtőszekrénybe tesszük. Eperrel és citromfűvel tálaljuk.

Mango gyümölcs mousseBevásárlólista/Hozzávalók

  • 1 db érett mango
  • 2,5 dl görög joghurt
  • 2,5 dl tejszín
  • 1 evőkanél citromlé
  • ízlés szerint cukor
  • 5 db lapzselatin
  • díszítéshez eper és citromfű
  • Felelős Szülők Iskolája

Felelős Szülők Iskolája

A Felelős Szülők Iskolája 2010 óta működő aktív szakmai és civil közösség, mely keretén belül az ideális gyermeknevelésre, az „elég jól” működő családra és a felelős szülői attitűdre keressük a válaszokat.

Tovább

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.