Baconbe tekert provence-i harcsa

Baconbe tekert provence-i harcsa

Baconbe tekert provence-i harcsa

Baconbe tekert provence-i harcsa

  • 4 szelet afrikai harcsafilé
  • 1/2 citrom reszelt héja és leve
  • 2 kk. provence-i zöld fűszer keverék
  • só, bors
  • kb. 10 szelet bacon
  • 1 kk. kókuszzsír

A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A harcsaszeleteket a citromhéjjal és lével bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a provence-i fűszerkeverékkel és becsomagoljuk 2-3 szelet baconbe. Kizsírozott tűzálló tálba tesszük és kb. 20 percig sütjük. Zöldsalátával tálaljuk.


Mezei Elmira receptje.
http://elmirapaleokonyhaja.blogspot.hu/

  • Felelős Szülők Iskolája

Felelős Szülők Iskolája

A Felelős Szülők Iskolája 2010 óta működő aktív szakmai és civil közösség, mely keretén belül az ideális gyermeknevelésre, az „elég jól” működő családra és a felelős szülői attitűdre keressük a válaszokat.

Tovább

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.