Mascarponés spenótkrémleves

Mascarponés spenótkrémleves

Mascarponés spenótkrémleves

Az elkészítés módja

A vajon megfuttatjuk az apróra vágott fokhagymát, majd hozzátesszük a bébi spenótot. Megfonnyasztjuk a spenótot, aztán felöntjük a húslevessel. Sózzuk, borsozzuk és puhára főzzük. Közben a kenyér belsejét kis kockákra vágjuk és az olívaolajon 1 gerezd fokhagymát kicsit megpirítunk. A fokhagymát kivesszük az olívaolajból, aztán a kenyérkockákat megpirítjuk rajta. A kenyérkockákat a levesbe tesszük és összeturmixoljuk, majd a mascarponét is hozzáadjuk. Ha kell utánízesítjük. Parmezánforgáccsal és fokhagymás pirítóssal tálaljuk.

Bevásárlólista/hozzávalók

  • 50 dkg bébi spenótMascarponés spenótkrémleves
  • 2 evőkanál vaj
  • 10 dkg mascarpone
  • 1 húsleveskocka
  • só, bors
  • 3+1 gerezd fokhagyma
  • 3 szelet szénhidrát-csökkentett kenyér
  • olívaolaj
  • parmezán
  • a tálaláshoz fokhagymás pirítós szénhidrát-csökkentett kenyérből
  • Felelős Szülők Iskolája

Felelős Szülők Iskolája

A Felelős Szülők Iskolája 2010 óta működő aktív szakmai és civil közösség, mely keretén belül az ideális gyermeknevelésre, az „elég jól” működő családra és a felelős szülői attitűdre keressük a válaszokat.

Tovább

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.